Monday, March 17, 2008

city of ghosts...



Που λετε....στην τρυφερη ηλικια που βρισκομαι-χαχαχα-ειμαι ελευθερη,αυτεξουσια,αυτοδιαχειριστη,σε απλα ελληνικα πλενω,στολιζω,νοικοκυρευω ΜΟΝΗ μου.
Το ατιθασο παρελθον μου με ωθει μετα βιας σε πραξεις οπως σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα(αυτο το απαγορευει ο γιατρος λογω ασθματος),πλυσιμο τζαμιων και αλλα τινα...ελα ομως που καποιες φορες η κατασταση φτανει στο μη παρεκει και πρεπει να σηκωσω τα μανικια και να πιασω τη σφουγγαριστρα;Τιιιιι γινεται τοτε;Ααααχ,η καλη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα και μην ξεχνατε οτι οι δουλοι αν μη τι αλλο δουλευαν υπο τη συνοδεια τυμπανων που εδιναν το ρυθμο!Ετσι κι εγω...βαζω τη μουσικη που γουσταρω στο ΤΕΡΜΑ κι αρχιζω το θεαρεστο εργο.Τον τελευταιο καιρο δεν υπηρχε κατι που να με συγκινησει,ετσι το σπιτι ηταν το βασιλειο της σκονης(οι αραχνες ειναι κατοικιδια σε μονιμη βαση,δεν τιθεται θεμα)μεχρι που....εφτασε στα χερια μου μια συλλογη και ΤΙ συλλογη!
Χεβι,πιο χεβι δε γινεται σας διαβεβαιω...εκπληξη 2η:η συλλογη ειναι ΑΜΙΓΩΣ ελληνικη...εκπληξη 3η:Καλοδουλεμενη,ο ηχος πολυ καλος,με τραγουδια για ολα τα γουστα.Απο ανεξαρτητη δισκογραφικη εταιρεια και κορυφαια εκπληξη:ΔΙΑΤΕΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ στη διευθυνση UNDERGROUND TAPES-T.Θ. 5031-Τ.Κ. 26004 ΠΑΤΡΑ

Λιγα λογια για τα τραγουδια τωρα...τη συλλογη ανοιγει ο doctor pretorius με το closer to the end.Δυνατο κομματι,οτι πρεπει για να σε βαλει στο κλιμα της συλλογης.
Στη συνεχεια ερχονται οι the ivory tower με το beyond eternal,κομματι που ανοιγει μελωδικα και σε καποιο σημειο τα φωνητικα μου θυμιζουν Queensryche.Οι τονοι ανεβαινουν γρηγορα κι οι ομοιοτητες τελειωνουν.
Τα φωνητικα ειναι ολα τα λεφτα,πολυ καλη η αρθρωση και η προφορα,δεν παιρνεις χαμπαρι με τιποτα οτι προκειται για ελληνικο συγκροτημα.Το αγαπημενο μου απο την εν λογω συλλογη,βρισκεται και στη μνημη του κινητου για να παλευεται το μποτιλιαρισμα στην Ολγας που αλλιως δεν...
τριτο κομματι το crystal tears των rock survivors κομματι που θα το χαρακτηριζα επικο που με γυριζει στις πρωτες μερες των iron maiden χωρις φυσικα να εχει καμια σχεση με το εν λογω γκρουπ,ειπαμε μπορει να ηρθε ο di anno στη Σαλονικη αλλα μην τρελαθουμε κιολας.Υπαρχουν και στην Ελλαδιτσα πορτοκαλιες που κανουν ΤΕΤΟΙΑ πορτοκαλια και μαλιστα φρεσκοτατα!
Στο τεταρτο τρακ η εισαγωγη...ΜΜΜΜΜ!Θα τη ζηλευαν οι Manowar σας το ορκιζομαι!Dragon's lair/The beginning-Woden(Father of Gods).Bαραει λεμε απιστευτα και να σκασει ο Joey Vera,καποιοι το κανουν καλυτερα!
Οι τονοι ανεβαινουν κι αλλο με το Drive Intense και τους Crucifier που μου θυμιζει αρκετα τους Exploited και τις πανκ μερες μου...
Συνεχεια με το Escaping myself των Furor που διαθετει ενα διαβολεμενο ρυθμο και μην παει ο νους σας σε κουνηματα και τσαχπινιες,ειπαμε,μεταλ συλλογη ειναι....αγρια φωνητικα κι εξισου αγριες κιθαρες,σε ξεσηκωνει ομως για ανελεητο head banging χωρις να γινεται κουραστικο.
Η σκυταλη περνα στους Psycho Choke και στο Spam,δυο λεξεις μονο...οργη και φωτια ;-) κι ακολουθουν οι cerebrum και το eternal seas of deafining silence και σιγουρα ο τιτλος δεν ανταποκρινεται στο κομματι αφου μονο εκκωφαντικη σιωπη δεν υπαρχει...
Οι Malicious silence ξεκινουν αμεσως μετα με μια απαλη εισαγωγη που δε σε προιδεαζει για αυτο που ερχεται...σκληρο,ριπες απο κιθαρες και σκληρα τυμπανα στο βαθος...
Last but not least...Faceless God-Demon Archetype κι ο καταιγισμος συνεχιζεται για να κλεισει με μεγαλειωδη τροπο τη συλλογη.
Εν ολιγοις,δεν υπαρχει ουτε ενα δευτερολεπτο χαλαρωσης σε αυτο το σιντι,οι τονοι ανεβαινουν κι ανεβαινουν κι ανεβαινουν και δε νομιζω να μεινει κανεις παραπονεμενος απο αυτους που θα την ακουσουν.
Εδω μου αρεσε εμενα που ειμαι και ψιλοασχετη η νοικοκυρα...

Επαναλαμβανω λοιπον οτι η συλλογη διατειθεται ΔΩΡΕΑΝ κι οσοι ενδιαφερεστε στη διευθυνση
UNDERGROUND TAPES-T.Θ. 5031-Τ.Κ. 26004 ΠΑΤΡΑ

και για περισσοτερα...Email:undergroundtapes@yahoo.gr

Site:www.anexartisi.gr/UTapes.htm

ΔΙΟΡΘΩΣΗ :Η UNDERGROUND TAPES ΔΕΝ ειναι δισκογραφικη εταιρεια,ειναι απλα μια ομαδα που προσπαθει να βοηθησει την ελληνικη σκηνη οσο γινεται...

Οκ? :-)

1 comment:

rockordie said...

Αφού τα δίνουν δωρεάν γιατί δεν τα ανέβαζουν κάπου και να μπορεί να τα κατεβάζει όποιος θέλει. Αυτό με τις διευθύνσεις είναι "so yesterday".