Wednesday, August 27, 2008

περι ορεξεως...

-Ακουω Nightwish με Tarja ΜΟΝΟ.Ναι,ξερω...βαλτε ομως κατα νου το Wishmaster με το νεαρουδι που εχουν τωρα...εδω ντουετο με το Michael Bormann κι ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...
-Brazen Abbot με Joe Lynn Turner και πριν πειτε κατι για τον ερωτα μου να σας διευκρινισω οτι ΔΕΝ μου αρεσαν οι Deep Purple με τον αγαπημενο μου γιατι απλα δεν ηταν PURPLE...
-κι επειδη δεν ειμαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ανθρωπος οπως ελεγα και στο κεντρικο,Black Sabbath με DIO που κανει για ΔΥΟ Ozzyδες κι ας νευριαζει ακομα και τωρα η Ρουλα...
-concept οι judas priest?concept κι ο alice cooper!Along came a spider,μονό,λιγοτερο κουραστικο δλδ,για serial killer λεει κι ακουω in touch(with your feminine side)γιατι ειπαμε,περι ορεξεως..
-Το βραζιλιανικο μεταλ τυπου Sepultura ανηκει στη world music ναι ή ου;(ακομα να μου απαντησουν οι παραγωγοι του Kosmos,χεχε)
-Jaded Heart χωρις Michael Bormann...υπαρχει ζωη και μετα το διαζυγιο αλλα αυτος ο πρωην απαιχτος...ο νυν...θελει στρωσιμο.
-Foreigner χωρις Lou Gramm?Too late που λεει και το σουξεδακι τους...ο δε Λου μετα την εγχειριση στον εγκεφαλο το'ριξε στο χριστιανισμο και γραφει τραγουδια που μιλουν για τη δυναμη της προσευχης...οκ αγορινα,κι εγω ξερω για τη δυναμη της προσευχης αλλα δεν το εκανα ποστ,ποσο μαλλον τραγουδι!
ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....!

5 comments:

Panos Konstantinidis said...

Όχι και να μας βγάλεις τον Dio στους Sabbath καλύτερο από τον Ozzy. Ιεροσυλία για την καλύτερη φωνή του μέταλ. Καλός ο Dio δε λέω αλλά όταν υπάρχει ο Ozzy όλα τα άλλα περιττεύουνε.

A... και κάτι άλλο, οι Sepultura σταματήσανε να παίζουνε μέταλ από το Chaos A.D., οπότε world music ναι, μέταλο όχι.

Εύα said...

Πανο μου,ο Οζι για μενα ειναι περιπτωση Coverdale...τον σιχαινομαι αλλα και τον λατρευω,the one I love to hate που λεει κι ο Halford,οκ?
Οσο για τους Sepultura η ερωτηση ειχε γινει την εποχη που εβγαλαν το Roots που ειχε αρκετα στοιχεια βραζιλιανικης μουσικης κι ειχε σκοπο να τσιγκλισει τους πολυπραγμονες παραγωγους του Κοσμος που τοτε τουλαχιστον νομιζαν οτι τα ηξεραν ολα.Και φυσικα δεν απαντησαν...by the way...προτιμω τους Αngra :-)

Panos Konstantinidis said...

Μα είναι αδύνατον να μισήσεις τον Ozzy, έστω και για μια στιγμή. Ο άνθρωπος (ένας από τους τέσσερις) όρισε το metal, έβαλε το το m και το e και το t και το a και το l στη λέξη. Ο Ozzy (ή καλύτερα οι Sabs) είναι το heavy metal. Χώρια που η φωνή του είναι ό,τι πιο βαρύ, ασήκωτο, μελωδικό, μεταλλικό και αληθινό έχει βγει, όχι μόνο στο μέταλ αλλά σε όλο το μουσικό χώρο. (οκ φαίνεται ότι τον Ozzy τον έχω θεό, αλλά δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικώς. Όταν τον ακούω να τραγουδάει παθαίνω παροξυσμό, λιώνω, γίνομαι ένα με το χώμα).

Με την ευκαιρία, δεν μου αρέσει και πολύ το Βραζιλιάνικο power (εξαιρώ τους Viper που μου αρέσουνε πολύ οι τρεις πρώτοι δίσκοι τους), προτιμώ Γερμανικό και Καναδέζικο ιδιαιτέρως :)

Εύα said...

για συστησε μου κανα ονομα κυριως απο το καναδικο,ετσι να μαθαινουμε και κατι,χαχαχα!

Panos Konstantinidis said...

Οι πιο γνωστοί είναι σίγουρα οι Exciter, οι Razor και οι Thor. Αν και οι δύο πρώτοι όχι 100% power (έτσι όπως ορίζεται σήμερα το power, αν λάβουμε για παράδειγμα ως power τους Angra, τους Blind Guardian ή τους Rhapsody) είναι πιο κοντά στο speed/thrash, δεκαετίας '80. Δηλαδή πιο βρώμικος ήχος, όχι τόσο καλογυαλισμένος, πιο χοντρά φωνητικά και καθόλου πλήκτρα.

Οι Thor είναι πιο κοντά στο "παραδοσιακό" power των Manowar αν και λόγω παλαιότητας έχουνε και αυτοί τον ήχο των '80. Α, και μη σε απωθήσει η εμφάνισή τους :)

Επίσης υπάρχουνε και οι Piledriver (κορυφαίοι), οι Witches Hammer (ακόμα πιο κορυφαίοι) αλλά και αυτοί είναι πιο κοντά στο speed/thrash.

Ψάξε αυτούς και αν σου αρέσουνε μπορώ να σου προτείνω κι άλλους :)