Sunday, January 13, 2008

εχω νεα...



Εχετε ακουσει για το τηλεπαιχνιδι που συντομα θα παρουσιαζεται στα καναλια μας με τον τιτλο Ειστε Πιο Εξυπνος απο ενα Δωδεκαχρονο;
Τωρα υπαρχει κι ενα αλλο που ονομαζεται Ειστε πιο εξυπνος απο εναν ροκσταρ;!!!
Το Παρουσιαζει ο Meat Loaf στο Direct TV,ενα συνδρομητικο καναλι της Αμερικης και κανει πρεμιερα στις 23 Ιανουαριου.Ειναι μια κοντρα αναμεσα σε αστερια της μουσικης που εκπροσωπουν ενα μην κερδοσκοπικο οργανισμο,παιχνιδι γνωσεων σε μια μεγαλη γκαμα θεματων απο ιστορια της μουσικης μεχρι προσφατα γεγονοτα.Στο πρωτο επεισοδιο ο Grandmaster Flash κοντρα στις PussyCat Dolls,στο δευτερο ο Eddie Money εναντιον των 38 Special,οι Pointer Sisters απεναντι στην Sheila E στο τριτο,στο τεταρτο νικητες του American Idol ο ενας εναντιον του αλλου.. Ονοματα οπως των Tiffany, Berlin, Warrant, Lonestar, CeCe Penniston και Thelma Houston ειναι αναμεσα σε αυτα που εχουν προγραμματιστει για τον πρωτο κυκλο δεκα επεισοδιων...με το καλο κι ο Ozzy Osbourne,σιγα μη λειψει η γρια αλεπου απο το πανηγυρακι!

Κατα τ 'αλλα...επεστρεψαν οι White Lion με στουντιο αλμπουμ που ονομαζεται Return of The Pride.Περιλαμβανει τα τραγουδια Sangre de Cristo,Dream,Live Your Life,Set Me Free,I Will,Battle at Little Big Horn,Never Let You Go,Gonna Do It My Way,Finally See The Light,Let Me Be Me,Take Me Home (European Bonus Track).Σε παραγωγη των Mike Tramp και Claus Langeskov ,ηχογραφημενο στη διαρκεια του 2007 σε Αυστραλια και Δανια αναμεσα στις τουρνε.
Οι White Lion εχουν σχεδια για ζωντανες εμφανισεις μεσα στο καλοκαιρι του 2008 με σκοπο να καταπληξουν το ευρωπαικο κοινο.

Οι Def Leppard θα κανουν παρεα στους Whitesnake για μια τουρνε στη Μ.Βρετανια τον Ιουνιο.Προς το παρον εχουν ανακοινωθει οι εξης ημερομηνιες:
Jun. 17 - Glasgow SECC
Jun. 18 - Birmingham NEC
Jun. 20 - Manchester MEN
Jun. 23 - Sheffield Arena
Jun. 24 - Newcastle Arena
Jun. 26 - London Wembley Arena

Ο Jorn Lande ετοιμαζει νεο δισκο...αυτος ο ανθρωπος δεν εχει σταματημο.Μονο μεσα στο 2007 κυκλοφορησε ενα σωρο πραγματα και τωρα ετοιμαζει στην Κοπεγχαγη το νεο του πονημα που θα κυκλοφορησει το Μαιο του 2008 και θα συνοδευεται κι απο τουρνε ανα τας Ευρωπας...λες να περασει κι απο δω να τον τραταρουμε μπουγατσουλα;Να θυμηθω να ενημερωσω το μανατζερ του για τα ωραια της Σαλλλονικας...

Ο Jeff Scott Soto guest στην τουρνε των Tempestt που αρχιζει την 1η του Μαρτη,βγηκε στη γυρα μετα την πορτα που εφαγε απο τους Journey,γινομαι κακια τωρα και μ'αρεσει!

Ο Michael Schenker και οι φιλοι του ανακοινωσαν ημερομηνιες εμφανισεων,να δουμε τωρα σε ΤΙ κατασταση θα βρισκεται ο Μιχαλακης αυτη τη φορα και ΠΟΣΟ θα αντεξουν οι φιλοι του...οι ημερομηνιες παντως ειναι αυτες:

10th Jan. 12bar, Swindon
11th Jan. Limelight, Crewe
12th Jan. Riffs, Blackpool
16th Jan. Riga, Southend
17th Jan. Boom Boom Club, Sutton
19th Jan. The Palace, Tamworth
24th. Jan. Princess Pavilion, Falmouth
26th Jan. Twist, Colchester
5th Feb. Concorde, 2 Brighton
9th Feb. Academy 3, Manchester
10th Feb. Boardwalk, Sheffield
11th Feb. Sincity, Swansea
16th Feb. The Flowerpot, Derby
17th Feb. Thekla Bristol
18th Feb. Waterfront, Norwich
19th Feb. Whelan's, Dublin
20th Feb. Spring And Airbrake, Belfast
22nd Feb. Cathouse, Glasgow
23rd Feb. Carnegie Hall, Workington
Αν βγαλει εστω και μια απο αυτες ολοκληρη,θα θεωρηθει ιστορικο γεγονος...

Αυτα...φοβαμαι οτι αν δαγκωσω τη γλωσσα μου σημερα,θα παθω δηλητηριαση,χεχεχε!

3 comments:

Giannis P. said...

Xμμ... Το Cd των White Lion το περιμένω είναι η αλήθεια. Μακάρι να ξανάρθουν πάλι για Live. Την προηγούμενη φορά περάσαμε σούπερ.

Οι Def Leppard και οι Whitesnake θα παίξουν και στην Αθήνα (Με υπόνοιες και για Θεσσαλονίκη) την πρώτη Ιουλιου στο Καραϊσκάκη. Αυτά είναι...

Εύα said...

def leppard σκετοι στο Καραισκακη dragon μου.οι αλλοι,αλλου,χαχαχα!το μονο που ακουσα μεχρι στιγμης για Σαλονικα ειναι οι Uriah Heep...

Giannis P. said...

Και Wishbone Ash...για όσους ξέρουν από καλό Rock :):):)