Friday, June 1, 2007

ανκουει...

Ειμαι α-πα-ρα-δε-κτη!Ξεχασα απο τη λιστα με τα τραγουδια της ζωης μου τους Boston!Αισχος και ντροπη μου,συγχωρειστε με...

Ειμαι α-πα-ρη-γο-ρη-τη :-( Ξοδεψα τα χρηματα που ειχα μαζεψει για να παω στους Talisman για να πληρωσω το λογαριασμο της ΕΥΔΑΠ που εληξε προ αμνημονευτων χρονων.Και τους εχασα,κλαψ...

Κατα τ'αλλα...ακουσα την καινουργια δουλεια του Joe Lynn Turner-Second Hand Life.Σουπερ!Αγαπησα το
Love is Life,απιστευτο καψουροτραγουδο με φοβερο 80ς ρυθμο.

Ακουσα και το Revenge-Russel Allen/Jorn Lande και κολλησα με το Her Spell,οχι πως τα υπολοιπα ειναι κατωτερα αλλα τα κολληματα ειναι κολληματα.

Εμαθα και τους Firewind κι επαθα μεγαλη πλακα.Βγαζει τετοια πραγματα η πατρις και δεν το ηξερα;
(thanks guys!!!!)

Ανακαλυψα και τους Gypsy Rose(παλι αργησα να παρω χαμπαρι;) Poisoned by love,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποζερια και κεραστε με παρακαλω μερικα ξυραφακια,σε σφηνακι πλιζ,να πανε τα φαρμακια κατω.
Αλλα και τους Crown of thorns με το Dying for love που ανηκει στην ανωτερω κατηγορια της χρησης ξυραφακιων και τους Seventh Key με το The sun will rise again(thanks Σπυροοοοο!!)

Σκαλιζοντας το χωραφι βρηκα κι ενα Halford-the one you love to hate,χεχεχε,ναι βρε,λατρευουμε να σε μισουμε,αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα!

Ακουσα και το καινουργιο του βρωμογερου Ozzy που σας διαβεβαιω οτι εχει καλες στιγμες.Οπως και το καινουργιο των Scorpions,πολυ μου αρεσε το Hour I που βαραει αρκετα και μαλιστα για Scorpions βαραει ακομα πιο πολυ.Κι οι WASP στο Dominator με εφτιαξαν πολυ αν κι ο Blackie ακουγεται εμφανως γερασμενος αλλα κλωτσαει ρε γαμωτο ακομα το μουλαρι εστω κι αν η καρδουλα του τον στελνει συχνα πυκνα στα νοσοκομεια.
Και φυσικα,αηδιασα με το καινουργιο των Nightwish που μου ρεζιλευει το ονοματακι οπως ελεγα και στο μπλογκακι των παιδιων.Ααααα,τα πηρα στο κρανιο λεμε επειδη εξαφανιστηκε απο το φλασακι μου το Loser των Thunder μια κι ειναι απο τα συγκροτηματα που αγαπαω ιδιαιτερα,ασε που το εν λογω ασμα με εκφραζει ΑΠΟΛΥΤΑ αυτο τον καιρο.

Και ΞΑΝΘΙΑ και ΦΛΥΑΡΗ...χαχαχα!Με μουσικη υποκρουση Natural Blonde-Krokus

3 comments:

uncle said...

To Dominator είναι δισκάρα, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει οτι η γριά γέρασε και καλό είναι να μένει μόνο στο studio και οχι live

Εύα said...

Σιγουρα Τζακ,δικιο εχεις.Αν λαβεις μαλιστα υποψην οτι δυο φορες εβγαλε το σοου ο Μπλακι με το ζορι,τη μια μαλιστα μετα το σοου τον πηγαν νοσοκομειο εσπευσμενα...ειπαμε rock till you drop αλλα εεεεεε,πατα και λιγο φρενο,δεν σε παρεξηγουμε!

uncle said...

επίσης του Ozzy είναι Ozzy με φανέρες επιρροές στη μουσική από τον μούσια και το stoner που παίζει στον ελεύθερο του χρόνο.
το δισκάκι των Σκορπιών δεν με εντυπωσίασε τόσο, αν και είναι δυνατό, αλλά το στυλάκι δεν τους πάει.